Az oldal átalakítás miatt jelenleg nem üzemel!
Kérjük, hogy próbálkozzon újra egy későbbi időpontban!

MX-500AV - Forrasztó állomás

MX-500AV - Forrasztó állomás
MX-500AV - Forrasztó állomás

Bár az MX-5000 család megjelenése óta már nem számít a márka zászlóshajójának, az OK International nem szüntette be az eddigi legsikeresebb SmartHeat® rendszerű forrasztóállomásának, az MX-500 sorozatnak a forgalmazását és ez a típus továbbra is komoly érdeklődésre számít azon felhasználók köréből, akik nem feltétlenül igénylik a jelenlegi csúcsmodell, az MX5200 megnövelt teljesítményét és az egyidejűleg használható két eszközt. Bár az MX-500 fő műszaki jellemzői változatlanok maradtak, a tápegysége új külsőt kapott, amely tökéletesen illeszkedik a Metcal márka megújult arculatába. Az új készülékház formájában az MX-5200-asra hasonlít, megkapta azok kijelzőegységét, valamint a portok közötti átkapcsolást az elektronika végzi, a korábbi mechanikus kapcsoló helyett. Az új kivitelű 40 wattos tápegység 100V és 240V közötti feszültségű hálózatokon bárhol használható, így a termékkódokból eltűntek a hálózati feszültséget jelző -11 és -21 utótagok.

Bővebben
Rendelhető
207 765 Ft+ÁFA/db
Részletek
  • A forrasztó állomáson két átkapcsolható kimeneti port található. Az MX-5200-as sorozattal ellentétben az MX-500-as trafókon egy időben egy porton tudunk dolgozni. Az épp nem használt porton kiváló kiegészítő lehet egy MX-PTZ pákanyél vagy egy MX-DS1 kiforrasztó pisztoly.
  • ergonómikus és könnyű pákanyél
  • SmartHeat(R) technológia
  • az elektromos hálózat földelésének automatikus ellenőrzése biztosítja az ESD védelmet
  • a beépített digitális teljesítmény kijelzőnek köszönhetően azonnali visszajelzést kapunk a forrasztási folyamatról
  • a pákatartóba helyezve a pákahegy fűtése kikapcsol, ezzel is elősegítve a pákahegy hosszabb élettartamát. "Auto-Sleep"
  • a csomag tartalmaz: MX-PS500 forrasztó tápegység, MX-H1AV Advanced(TM) pákanyél, MX-W1AV pákatartó rézsodrattal és szivaccsal
Adatok
Cikkszám
MX-500AV
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek