Az oldal átalakítás miatt jelenleg nem üzemel!
Kérjük, hogy próbálkozzon újra egy későbbi időpontban!

HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó

HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó
HCT2-200 - Digitális hőlégfúvó

A HCT2-200 digitális hőlégfúvó a Metcal legújabb precíziós hőlégfúvója, melyet kifejezetten a kisméretű alkatrészek újramunkáláshoz fejlesztettek ki. A digitális kézi hőlégfúvó ideálisan alkalmazható olyan könnyebb javítási folyamatoknál ahol kis méretű alkatrészeket kell ki- és beforrasztani. Mivel a cserélendő alkatrészek méretei is egyre csak kisebbek (01005), a HCT2-200-at úgy alakították ki, hogy a különösen kisméretű fúvókáival könnyű hozzáférést biztosítson. A legtöbb hagyományos meleglevegős rendszer gyakran okoznak hősokkot a szomszédos területeken, vagy szükségtelenül olvasztanak meg más forrasztott kötéseket. A HCT2-200 fúvókáinak kis méretei, valamint a precízen vezérelhető légáramlás lehetővé teszi felhasználója számára, hogy csak a kívánt területen dolgozzon.

 

A termék kipróbálható győri bemutató termünkben, vagy egy előre egyeztetett helyszínen Magyarország egész területén. Érdeklődni lehet a +36/30/824-4732 telefonszámon.

     

Letölthető dokumentumok:

Műszaki adatlap

Bővebben
158 400 Ft+ÁFA/db
Részletek
  • 200W kerámia fűtőbetét és kétfokozató levegő szivattyú
  • A légáramlás és a hőmérséklet digitális vezérelhetősége. 2 db LED kijelző biztosítja a hőmérséklet és a légáram grafikus és a numerikus kijelzését.
  • Gyors válaszidő és nagy teljesítmény: a mikroprocesszor vezérelt, zárt visszacsatoló rendszer gyors fűtést, pontos és stabil hőmérséklet vezérlést nyújt.
  • Készenléti mód: amikor a hőlégfúvó páka a pákatartóba van helyezve, a hőmérséklet lecsökken meghosszabbítva ezzel a fűtőegység élettartamát.
  • Univerzális tápegység: automatikusan érzékeli a bemeneti feszültséget és ennek megfelelően végzi a beállításokat amely lehetővé teszi a világszerte való alkalmazhatóságát bármilyen adapter vagy teljesítmény változtatás nélkül.
  • Ergonómikus, könnyen kezelhető hőlégfúvó páka: a kialakítás olyan mintha csak egy gumi markolatú tollat fogna.
  • Fúvókák: 6 db fúvóka (1,5 mm - 4.0 mm) található a készletben amelyeket könnyen elhelyezhet a pákatartó fúvókák számára kialakított furataiban.
  • A fűtőelem és a fúvókák másodpercek alatt cserélhetőek.

 

Adatok
Cikkszám
HCT2-200
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!